cintamumekardihati's FotoPage

By: Noor Azrin Idris

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 1-Jan-2020 12:07 Email | Share | | Bookmark
Bermakna dalam hidupku







Saturday, 6-Jun-2009 08:40 Email | Share | | Bookmark
cerita terkini aku sekeluarga

Kepada semua yang ingin mengetahui kisah terkini aku sekeluarga sila layari http://myblogqaseh.blogspot.com


Friday, 6-Mar-2009 03:54 Email | Share | | Bookmark
MaLaM MesRa KKSBKP

Jam 8.00 malam acara bermula dengan ketibaan Y.Bhg Dato' KPPA..dan kesemua ahli kelab dan para tetamu.. Tema malis ialah warna hitam, putih dan merah...jadi memang ramai yang memberi kerjasama mengikut tema. Majlis dimulakan dengan bacaan doa.... seterusnya ucapan alu-aluan oleh Pengarah Khidmat Pengurusan... dan diikuti ucapan oleh Y.Bhg. Dato' KPPA. seterusnya jamuan makan malam. Menu pada malam tu ialah kambing bakar,nasik goreng, set barbeku(ayam, fish ball, udang,ikan), kuey tiaw goreng... sagu gula melaka, abc, jus. Majlis diselangi oleh persembahan kebudayaan, penyampaian hadiah (acara sukan yeng telah dijalankan padan bulan Februari), karaoke dan cabutan bertuah. Yang bestnya untuk acara sukan tu, sebanyak 6 acara dipertandingkan (pingpong, dart, karom, bowling,congkak dan putting golf), 5 acara telah kubolot hehehe.. Bukan apa lepas ni aku kan dah nak tukar...jadi ini peluang terakhir la aku nak beraksi di DCA...pingpong -naib johan, dart-no.3,karom-no.3,bowling-naib johan dan putting golf-no.3... jadi jangan marah sebab banyak kali aku g depan amik hadiah ye... untuk cabutan bertuah plak aku dapat Electric Thermo Pot..Gambar akan disertakan kemudian...




Thursday, 19-Feb-2009 07:56 Email | Share | | Bookmark
~~HadIf SetELah PanDai berJaLan~~





Wednesday, 18-Feb-2009 07:11 Email | Share | | Bookmark
~`AlHaMdUliLLah...~`

Erm...lama sungguh aku tak update kan.... maklumla...kesibukan melanda diriku....nak kena ajar macam2 kat kerani kat Bahagian tempat kerja aku ni... Oleh kerana tak lama lagi aku akan meninggalkan DCA ni....Kerana ...Alhamdulillah...rentetan aku interview pada 7 November 2008 di SPA hari tu...Akhirnya aku telah ditawarkan jawatan Penolong Pegawai Pendaftaran..Syukur ....segala usaha dan pengorbanan dibalas dengan berita gembira... Terima kasih yg tak terhingga kepada semua yang banyak memberi sokongan...Sekarang aku cuma tunggu surat lapor diri ke JPN....cuma sekarang masih tak pasti bila dan di mana tempatnya....Doa2nya agar di Putrajaya jugak...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net